Reményhír Kupa 3. mini bajnokság: Kunágotán ünnepeltek a fiatal labdarúgók

Kunágota adott otthont a Reményhír Kupa harmadik mini bajnokságának, amely során ismét egy forró nyári nap köszöntött a játékosokra, szülőkre és lelkes szurkolókra. Több mint nyolcvanan gyűltek össze, hogy szemtanúi legyenek a fiatal tehetségek izgalmas mérkőzéseinek. A játék kezdetét mindenki izgatottan várta, hiszen a nyeremény serlegek látványa még inkább ösztönözte a résztvevőket a győzelemre és a kiváló teljesítményre.

Az eseményt a Gyulai Körzetközpont képviselői is megtisztelték jelenlétükkel, figyelve a kiemelkedő tehetségeket. A legjobb játékosok közül néhányat kiválasztottak, hogy ott folytassák pályafutásukat a körzetközpontban.

A kunágotai edzők elmondták, hogy anyagi okok miatt sajnos nem tudnak részt venni a Bozsik-programban és más versenyeken. Éppen ezért különösen nagy élmény volt a gyerekek számára, hogy ilyen színvonalas körülmények között és díjazással játszhattak.

Az ebéd is nagyszerűen sikerült, gyümölcsleves, krumplipüré rántott hússal és savanyúsággal volt a menü, ami mindenkinek nagyon ízlett. A nagy meleg miatt rengeteg víz fogyott, hiszen mindenki igyekezett megfelelően hidratálni magát.

A résztvevők közül mindenki, emléklappal gazdagodtak. Ezen felül kiosztották a szokásos fair play díjat, a gólkirály és a legjobb kapus kupáit is. Két további játékos egy-egy labdát kapott jutalmul.

Mindenki izgatottan várja a döntőt, és reménykednek benne, hogy jövőre is megrendezésre kerül a Reményhír Kupa, hiszen a gyerekek számára felejthetetlen élményt nyújtott ez a verseny.

A beszámolót Rádai Alex edző készítette