Reményhír Kupa 2024 Kiskőrösi forduló

Július 20-án került sor a Reményhír Sport Egyesület által szervezett focibajnokság második fordulójára Kiskőrösön, a helyi sportpályán. Ezúttal három csapat mérkőzött meg egymással, köztük nagy örömünkre egy lánycsapat is. A helyi csapaton kívül még egy olyan csapat játszott, amelynek tagjai Zákányszék és Kiskőrös játékosai alkottak.

A gyerekek rendkívül motiváltak és izgatottak voltak, alig várták, hogy pályára léphessenek. Az esemény során mindenki fegyelmezetten és lelkesedéssel játszott. Az ebéd ezúttal is bográcsban készült, ami tovább erősítette a közösségi élményt.

Bár három másik csapat nem tudott eljönni egy másik rendezvény miatt, a jelenlévők nagyszerűen helytálltak a forró nyári napon.

Ezúttal is kiosztásra került a torna legbecsületesebb játékosának, a legjobb kapusnak és a legtöbb gólt szerző játékosa számára készített kupa. Mellyel az egyéni játékot támogatta az egyesület.

A második forduló nyertes csapata a Gipsy Kings nevű csapat lett, akik kiváló teljesítményt nyújtottak. A nap zárásaként közösen elfogyasztottuk a finom bográcsos ebédet, amit a Kunsági Reménység Keresztény Egyesület önkéntesei készítettek. A gyerekek alig várják a békési augusztusi döntőt, ahol ismét megmutathatják, mire képesek.

Köszönjük minden résztvevőnek, szervezőnek és támogatónak, hogy hozzájárultak ehhez a fantasztikus naphoz. A gyerekek ismét nagyszerű élményekkel gazdagodtak.