Reményhír Kupa 2024 Békési forduló

Békésen 2024. július 13-án került megrendezésre a Reményhír Kupa 2024. első fordulója a Reményhír Sportpályán.

Az eseményre négy csapat érkezett, hogy megmérkőzzenek egymással, és egy nagyszerű napot töltsenek el együtt.

A gyerekek már reggel 8 órára érkeztek, és reggelivel indították a napot, amit a rendezvény szervezői biztosítottak. Az ebéd bográcsban készült. A nap végére a PSG nevű csapat diadalmaskodott, de minden résztvevő gyermek nagyon élvezte a programot.

Az eseményen nem csak a csapatok játékosai és edzői vettek részt, hanem számos szülő és kisebb-nagyobb testvér is kilátogatott, akik szeretettel kísérték el a fiatal sportolókat. Azok a gyerekek, akik nem tudtak játszani, szintén jól érezték magukat.

Az időjárás ugyan kihívást jelentett a résztvevők számára, hiszen a hőmérséklet elérte a 40 fokot is, de ennek ellenére minden zökkenőmentesen zajlott. Kiemelten figyeltünk a megfelelő folyadékbevitelre, és gondoskodtunk arról, hogy senki ne szenvedjen a hőségtől. Bár nyolc csapat jelentkezett a bajnokságra, végül a rendkívüli hőség miatt csak négy csapat tudott eljönni.

Minden részvevő emléklapot kapott továbbá külön egy-egy kupával jutalmaztuk az alábbi kategóriák szerint kiemelkedő játékosokat:

  • Fair Play: Kudlacsek Fábrició
  • Legjobb kapus: Farkas Leandró
  • Gólkirály: Czinanó Zénó

A bajnokság első fordulójának zárásaként közösen fogyasztottuk el a bográcsban főtt ízletes ebédet. Az esemény minden szempontból sikeresnek bizonyult, és már izgatottan várjuk a következő helyszíneken megrendezésre kerülő mérkőzéseket, ahol még több csapatot és szurkolót szeretnénk vendégül látni.

Köszönjük minden résztvevőnek, szervezőnek és támogatónak, hogy hozzájárultak ehhez a fantasztikus naphoz, amely során a gyerekek sportolhattak, barátokat szerezhettek és egy életre szóló élménnyel gazdagodhattak.