Minden ünnep legyen valódi ünnep

A Hajdúsági Tüzes Szívek Vallási Egyesület úgy döntött, hogy a húsvéti ünnepkör alkalmából szeretné támogatni a Hajdúhadházán élő nehéz sorsú embereket élelmiszer csomaggal. Ezért 18 családnak vásároltak tartósélelmiszert, hogy ezzel is hozzájáruljanak ahhoz, hogy még a legszegényebbeknek is kerüljön finomság az ünnepi asztalra. Az élelem mellé volt lehetőség rá, hogy tisztítószert is adjanak egy adományozó szervezet jóvoltából.

A legkisebbekről sem feledkeztek meg az ételcsomagosztása kapcsán, édességet, játékot, fogkrémet és fogkefét osztottak ki a település azon szakaszán, ahol többségben nehéz sorsú emberek élnek.

Egy felajánlásnak köszönhetően mosógépet is tudtak adni egy olyan családnak, aki az egyesülettől kért segítséget.

Az adományozás során az egyesület kapcsolatba került egy olyan családdal, akiknek pár hete leégett a házuk. Sajnos már a tűz esett előtt is nagyon szorult helyzetben voltak. Tizenhárman éltek egy háztartásban, több generációs megosztásban. És így az a kevés is amilyük volt oda lett. Jelenleg az önkormányzat biztosít számukra ideiglenes lakhelyet a helyi vívó tornateremben.

„Egyesületünk elhatározta, hogy igyekszik minél több módon segíteni ennek a családnak. Ezért ha van, aki támogatná őket keressen bennünket- jeno781214@gmail.com  és 0630 5475090- , szívesen továbbítunk minden adományt. Hisszük , hogy lesz még több lehetőségünk ebben az évben  adományozásra, ezzel is bemutatva Krisztus szeretetét az emberek számára. Jó látni az örömöt a családok és gyermekek arcán.  Kérjük aki teheti támogassa a HTSZVE munkáját, hogy mi is tudjunk segíteni ott ahol nagy a szükség.”