Újabb évad zárult le

A Reményhír Sport Egyesület U13-as csapata 2023.03.15. – 2023.05.24. közötti időszakban hat alkalommal került megrendezésre torna, Kondoros, Mezőberény, Békés, Vésztő, Szabadkígyós helyszíneken. Mindegyik alkalmon részt tudtunk venni. A megrendezett tornákon a gyerekek jól szerepeltek, voltak kiemelkedő teljesítmények Kovács Ervinre és Nagy Szantiágóra igazán büszkék vagyunk. Bár ebben a korosztályban nem az eredmények számítanak, sokkal inkább a sportág szeretete. Ez a két fiú életében aktívan jelen is van.

2023.03.18.- 2023.05.20. közötti időszakban az U11korosztályú csapat részére szintén hat alkalom került megrendezésre korosztályos torna. Ezeken is sikeresen részt tudtunk venni. Akikre kiemelkedően büszkék vagyunk: Czinanó Jázmin, Antóni Ernő és Csökmei Milán. Ők minden alkalommal bizonyították odaszánásukat és tehetségüket.

A gyerekeket a sport lehetőségével szeretnénk motiválni. Nagyon szeretik a labdarúgást, alig várják a következő megmérettetéseket. A szülők mind két korcsoportban örülnek neki, hogy a gyerekekkel foglalkozunk és meccsekre járhatnak. A mérkőzésekre saját autóval visszük a játékosokat, mivel még nem rendelkezik az egyesület saját járművel.

A nyári szünetben mind két korcsoporttal folytatjuk az edzéseket. Szeretnénk szervezni egy egyhetes labdarúgó tábort 25-30 fővel, ahol várjuk a gyerekeket a fenti korcsoportokba, hogy a későbbiekben csapatunk tagjai legyenek.