Gyógyír a gyermekek és felnőttek számára

Örömhírt és ajándékot vittek a családoknak a Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT munkatársai a Csongrádi Agapé Szeretet Vallási Egyesület önkénteseivel karöltve.

Sok család karácsonyát varázsolták szebbé, hiszen tizenhét településen osztottak szét ajándékokat – élelmiszert, édességet, játékot, cipősdobozt – az ünnepi időszakban. Apátfalva, Horgos, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Zákányszék, Szeged, Dorozsma, Makó, Domaszék, Mélykút, Csengőd, Akasztó, Fischerbócsa, Soltvadkert, Bordány, Jászszentlászló lakói egyaránt örömmel fogadták az adományokat.

„Jó volt látni a gyermekek szemében a csillogást, az izgatottságot hogy milyen ajándékot rejt számukra a doboz. Hálás vagyok Istennek, hogy ebben az évben is reményt tudtunk mutatni.

Elmondhattuk az embereknek, hogy Isten úgy szerette ezt a világot, hogy az egyszülött fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Megpróbáltunk vigaszt adni mindenki szívébe ebben a reménytelen világban. Ez a pici szeretet és törődés, amit magunkkal vittünk, gyógyír volt a gyermekek és a felnőttek számára is” – számolt be a jótékonysági akció sikeréről Péter Pál, a Csongrádi Agapé Szeretet Vallási Egyesület elnöke.