Elismertük a kitartó munkát

A Reményhír Sport Egyesület önként vállalt célkitűzése, hogy fejlessze valamint elősegítse a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok egészséges életmódra nevelését, továbbá motiválja a résztvevők jövőképét, lehetőséget biztosítva számukra a versenyszerű sportban való részvételre. Egyesületünk különös hangsúlyt fektet sportolóinak lelki, mentális állapotuk fejlesztésére is.

Egyesületünk jelenlegi működését tekintve, hetente háromszor tartunk erőnléti és technikai edzést a sportigazolással rendelkező U13-as és U11-es korosztályú sportolóinknak. Jelenlegi aktív sportolóink létszáma az U11-es korosztályban tizennyolc fő, míg az U13-as korcsoportban tíz fő a 2022/2023-as időszakban. Az RSE feladataihoz tartozik még a sportolóink versenyhelyszínre utaztatása, valamint a hozzánk érkező csapatok fogadása és a szabályzatban meghatározott versenyhelyszín biztosítása.

A fenti célokat és tevékenységeket támogatva 2022 decemberében az egyesület keretei közt játszó gyerekeket jutalmaztuk meg egy oklevéllel a 2022-es év őszi időszakban nyújtott kitartó munkájukért. Utánpótlás mérkőzéseken még nincs eredmény számítás, de fontosnak tartottuk elismerni a gyerekek példamutató magaviseletét és aktív munkásságát. Valamint ilyen módon motiválni őket a csapatsportban való részvételre.